top of page

Inga aktuella datum just nu.

Den här kursen vänder sig till dig som tycker om att uppträda för en lyssnande publik. Du kan ha stor eller liten erfarenhet av liveframträdanden. Du är välkommen oavsett om du sjunger visor, gör standup eller spoken word, eller hålla tal live. Vi arbetar med uttryck där texten och kommunikationen med publiken är central. Under kursen får du utrymme att i en liten grupp undersöka just ditt unika uttryck. Fokus ligger på den individuella processen och därför är gruppen liten (max 8 personer).

SCENISK NÄRVARO
Med olika drama- och improvisationsövningar tränar vi på att hitta en autentisk närvaro på scenen. Vi arbetar med att lyssna utåt och inåt för att bli bekväma med att stå på scenen.

SCENTRÄNING
Hur vill du uttrycka dig på scenen? Vad är målet med ditt framträdande? Var och en får i en trygg miljö feedback på sitt scenframträdande i masterclassformat.

DEN EGNA KREATIVA PROCESSEN

Varje kursdeltagare får sätta upp sitt eget mål för kursen, kopplat till kursens innehåll. Under kursens gång återkopplas varje moment till den egna planen. 

 


SCENCOACHNING

Kontakta mig!
 

Tack för ditt meddelande

Individuell coachning där du får feedback och regi på ditt scenframträdande och/eller samtal kring din kreativa process, oavsett om du är sångare, artist, skådespelare, komiker eller föredragshållare. 


Vi utgår från ditt eget mål med ditt framträdande. Jag jobbar med att i kommunikation med dig hitta en autentisk närvaro på scenen. Vi arbetar med motiv och drivkrafter, och att lyssna utåt och inåt för att du ska känna dig säker och bekväm på scenen.

KOSTNAD

Pris per timme enligt överenskommelse. Hör av dig via formuläret nedan så får du ett kostnadsförslag utifrån dina förutsättningar.

SAGT OM MEDVETEN NÄRVARO PÅ SCENEN

"Att få chansen att utveckla sitt uttryck i en trygg miljö är fantastiskt. Vi har gråtit och skrattat och jag går hem härifrån med en känsla av att inte vara ensam och med  förnyad energi."

"Maja är en superb guide för att skärpa förmedlandet av sånger."

 

"Otroligt bra inriktning på förmedlande och närvaro."

"Maja har en förmåga att se och locka fram det unika och det bästa i varje kursdeltagare."

"Det är lika spännande att själv komma vidare och över trösklar som  det är att se andra göra det!"

"En perfekt kurs om man vill gå till kärnan i sitt artisteri."


SCENTRÄNING FÖR ARTISTER
- MEDVETEN NÄRVARO
PÅ SCENEN (2-5 DAGAR)

OM MIG
 

Jag har arbetat som sångerska och artist i mer än 25 år.Jag har också arbetat länge med folkbildning, sceniskt arbete och som dramapedagog. Genom åren år har jag gått i olika typer av terapier, coachning, utövat meditation, läst tusen självhjälpsböcker och undersökt sceniska förhållningssätt, som clown, stand-up och improvisation.

 

Successivt har jag genom åren byggt upp en egen verktygslåda för att hantera de utmaningar som scenarbetet och skapandet innebär. Jag hämtar idéer och övningar från sångträning, improvisationsteater, meditation, clownträning, terapi- och coachingtekniker. Jag har tidigare undervisat på bland annat Nordiska folkhögskolans vislinje och Gamleby folkhögskolas vislinje.

maja2_edited_edited.jpg
bottom of page