top of page
MAJA KAKELUGN.jpg

MAJA HEURLING

Musik för senior-, äldre- och demensboenden

Jag spelar ett musikprogram på mellan 25-40 minuter med blandade visor och örhängen med inslag av allsång för den som vill. Jag hämtar historier och sånger från mina musikprogram utifrån olika visdiktare/författare, t ex Evert Taube, Moa Martinson eller Signe Aurell
Jag kommer till er när det passar er och spelar gärna akustiskt om det går i en lämplig lokal. Om det finns en mikrofon använder jag gärna den så att alla kan höra den, men det är inte nödvändigt. Jag tar med mig ett häfte med texter till sångerna jag sjunger så att publiken kan följa med.


Om mig

När min mamma blev dement sjöng jag för henne. Vi möttes i sångtexterna ända till slutet. När hon inte längre kunde sjunga med kunde jag ändå se i hennes ögon att det var något bekant med sångerna. Det blev vår sista kommunikationskanal. I samband med coronapandemin fick jag möjlighet att sjunga utomhus på äldreboenden och dessa möten var fantastiska. Jag brinner för att möta människor genom sången och poesin.
 

Jag spelar regelbundet på vis-, festival- och teaterscener runt om i landet. Jag har skrivit och sjungit visor så länge jag kan minnas. Jag har nu spelat professionellt i mer än 25 år och givit ut 5 skivor med eget och tonsatt material. De senaste åren har jag turnerat med tonsättningar av den bortglömda Amerikaemigranten Signe Aurells dikter, tillsammans med Ola Sandström.

Kostnad
Jag utgår från Musikerförbundets tariffer. Men det finns alltid utrymme att förhandla och se så att vi kan mötas. Till exempel gör jag gärna flera framträdanden på olika avdelningar, eller intilliggande äldreboenden, under en och samma dag och då till reducerat pris.

 

 

bottom of page